Jeg er passioneret iværksætter, madkunstner og formidler.
Igennem mere end 35 år har både mit personlige og mit arbejdsmæssige liv været
en spændende rejse gennem utallige maduniverser, restaurant-iværksætteri og
ernærings-projekter.
Jeg har iværksat en række virksomheder, og været stifter/medstifter på
start-ups og projekter- såvel i madbranchen, som med undervisning, coaching,
konsulentvirksomhed og i mediebranchen.
Mit fokus i livet, i mit iværksætteri og i mit køkken er det samme – at skabe
nærværende oplevelser og kontaktfulde relationer – der inspirerer, løfter og taler til hjertet.
Min tilgang til både madkultur og gastronomi og til ernæring og sundhed er bred og ikke religiøs. Den bygger på både østerlandske filosofier og vestlige
videnskaber. Min viden er fagligt funderet og allervigtigst er den erfaret på egen krop og sjæl.
Ærlighed og bæredygtighed er vigtige og bærende værdier i mit liv og virke.
——————————————————————-
Jeg er naturlig entreprenør og en hand-on leder.
Jeg tror at holistisk lederskab – hvor det personlige ego træder ned af scenen og et fokus på forpligtende og samarbejdende fællesskaber stepper up – er en vigtig del af svaret på de store globale udfordringer vi møder i disse år – i forhold til klima, bæredygtighed, stress, ensomhed, sundhedsmæssig ubalance og stigende økonomisk ulighed.
Det er essentielt med et mindset, der sætter liv og menneske i centrum – langt før ego, magt og penge.