Spoon – Streetfood og festivaller


Kogekunsten startede i 2013 et innovativt madkoncept under navnet SpoonCompany.
Spoon er et overvejende økologisk madkoncept, hvor bæredygtighed og gennemsigtighed er vigtige værdier.
Koncept er i sin grundform ærlig mad, der kan spise med ske – gryderetter, supper, brasserie-mad, risotto, ske-desserter m.m.
Med skeen som omdrejningspunkt er vi et seriøst alternativt til den øvrige “hurtig-mad”, der findes på markedet.

Spoon var gennem 4 år en aktiv del af Danmarks første indendørs street foodmarked – Copenhagen Street Food på Papirøen – her iværksatte vi vores primære forretning.
I 2015 åbnede vi som første led i en ekspansionsplan en selvstændig og meget flot SpoonCompany butik på Larsbjørnsstræde i indre by.
I 2017 etablerede Spoon sig med endnu en filial på Westmarket.
Streetfood og TakeAway sortimentet blev suppleret med et convenience-produkt i form af økologiske færdigretter til consumer/detail-markedet.

Ske-konceptet med i 2016 udvidet i form af et moderne og nytænkende økologisk toastkoncept, der bl.a. rummede populære toast-fortolkninger, som ‘Flæskestegs-Toast’ – med øko gris, coleslaw og syltede agurker, samt en vegetarisk ‘Portobello Club Toast’ – med portobellosvampe, søde kartofler, spinat og trøffel/oliven mayo.

Spoon har gennem alle årene med stor succes deltaget med madboder på en række af landets festvaller – bl.a. på Roskilde Festival hvert år siden 2015 og flere år på Musik i Lejet.
Af meget populære Spoon retter kan nævnes vores økologiske Moroccan Lambstew, en ditto økologiske PerlebygOtto med Høost og svampe, samt en berømt hjemmelavet øko koldskål med ingefærsyltede rabarber og ristet kokos.