Det er en god ting at vide, hvem det er man "leger" med, når man handler..,

men ord kan nemt bare være floskler og forførende fraser. 

Så hvordan får vi på en overbevisende måde kommunikeret, hvem Kogekunsten er, og hvad vi står for.
Vi vil forsøge at gøre det enkelt og sige det, som det er. Uden for meget lir og unødig omsvøb. 

Vores køkken er enkelt og ligetil - mad tilberedt med sjæl, intensitet og ærlighed.
Ærlighed er hjørnestenen i vores filosofi. Vi giver os ikke ud for mere, end vi er og kan.
Vi lever i en branche, hvor tingene skal være i orden første gang, fordi vi ikke kan gøre tingene om dagen efter.

Kogekunsten står for nytænkning, et højt kvalitetsniveau og madoplevelser, der rækker ud over det sædvanlige.
Økologisk tænkning og anvendelsen af årstidens råvarer er en naturlighed og en forudsætning i vores madfilosofi. 

 

--------------------

 

Lidt historie :
Vi har eksisteret som Kogekunsten siden november 1998 i vores lokaliteter på Østerbro. Herfra har vi siden leveret mad og madoplevelser til både erhverv og private.

Kogekunsten blev startet af Jan Fruergaard, der stadig indimellem er i køkkenet og bag gryderne.

I en lang årrække leverede vi især frokostordninger til en stor række virksomheder og kantiner primært i København. Dette var i 5 år basen i vores forretning.

I 2003 skabte og startede Jan Fruergaard i partnerskab med Jens Carlsson Kafe Kapers ligeledes på Østerbro. En flot og succesrig forretning fra første dag, men som vi ikke desto mindre skilte os af med december 2005, for atter at koncentrere os om Kogekunsten.

De seneste år er vi begyndt at fokusere primært på receptioner, konferencer, events, selskaber, samt det nyeste skud på stammen, som er kurser og coaching primært til ledere og medarbejdere i restauration-café-catering branchen.